Οικόπεδο Πωλείται

Δήμος Ηρακλείου, Δρακουλιάρης
€ 75.000
1235 τ.μ.
106 εμφανίσεις
φωτογραφία ακινήτου

Οικόπεδο προς πώληση, Δρακουλιάρης Ηράκλειο

Πωλείται οικόπεδο 1.235 τ.μ. εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο, στην περιοχή Δρακουλιάρης, Ηράκλειο.

Το οικόπεδο είναι προσόψεως, με άμεση πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, και διαθέτει δυνατότητα δόμησης έως 400 τ.μ. Βρίσκεται σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή με αποθήκες, βιοτεχνίες και εμπορικές εγκαταστάσεις, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους επαγγελματική χρήση, όπως αποθήκες, βιοτεχνικές μονάδες, logistics ή εμπορικές δραστηριότητες.

Η τοποθεσία του προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε βασικούς οδικούς άξονες, διευκολύνοντας τη μεταφορά και τη διανομή προϊόντων. Βρίσκεται κοντά σε επιχειρηματικά κέντρα και εμπορικές ζώνες του Ηρακλείου, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε όποιον επιθυμεί να επενδύσει σε έναν λειτουργικό και εύκολα προσβάσιμο χώρο.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες και επενδυτές που αναζητούν ένα στρατηγικά τοποθετημένο ακίνητο με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.

Στοιχεία Ακινήτου
  • Κωδικός: 4460
  • Τ.μ.: 1235
  • Τιμή: € 75.000
  • Δρόμος: Άσφαλτος
  • Είδος εδάφους: Εύφορο
  • Κλίση εδάφους: Επίπεδο
  • Παράδοση την: 11/3/2025
  • Πρόσοψη (μ.): 26
  • Τ.μ. κτίζει: 400
Παροχές
  • Άρτιο
  • Εντός οικισμού
  • Οικοδομήσιμο
  • Προβολή
  • Πρόσβαση εύκολη
  • Πρόσοψη σε άσφαλτο
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο