Διαμέρισμα τριάρι Πωλείται

Ηράκλειο, Εθνικής Αντιστάσεως
€ 180.000
τιμή συζητήσιμη
107 τ.μ.
92 εμφανίσεις
φωτογραφία ακινήτου

Διαμέρισμα τριάρι προς πώληση, Εθνικής Αντιστάσεως Ηράκλειο

Διατίθεται προς πώληση διαμπερές και φωτεινό διαμέρισμα 107 τ.μ., 1ου ορόφου, κατασκευής 1978, στην περιοχή της Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο. Αποτελείται από δύο άνετα υπνοδωμάτια και απέχει μόλις 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Η τοποθεσία του προσφέρει εξαιρετική εμπορική προβολή και άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, υπηρεσίες, καθώς και στάση αστικής συγκοινωνίας με απευθείας σύνδεση προς εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης. Όλες οι σύγχρονες ανέσεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιωτική κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση, όπως γραφείο ή βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb). Επιπλέον, με κατάλληλη ανακαίνιση, μπορεί να αξιοποιηθεί ως επένδυση για φοιτητικές κατοικίες, λόγω της εξαιρετικής πρόσβασης προς τα πανεπιστήμια και των μικρών αποστάσεων από το κέντρο.

Στοιχεία Ακινήτου
  • Κωδικός: 4490
  • Τ.μ.: 107
  • Τιμή: € 180.000 (συζητήσιμη)
  • Δρόμος: Άσφαλτος
  • Ενεργειακή κλάση: Ζ
  • Έτος κατασκευής: 1978
  • Μπαλκόνια: 1
  • Μπάνια: 1
  • Ντουλάπες: 2
  • Όροφος: 1
  • Παράδοση την: 17/5/2025
  • Υπνοδωμάτια: 2
Παροχές
  • Άδεια οικοδομής
  • Αποχέτευση
  • Βεράντα
  • Διαμπερές
  • Εντοιχισμένες ντουλάπες
  • Ηλεκτρικός θερμοσ.
  • Θερμοσυσσωρευτές
  • Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση
  • Κοντά σε super market
  • Κοντά σε στάση λεωφ.
  • Κουφώματα ξύλινα
  • Πάτωμα μάρμαρο
  • Πρόσβαση εύκολη
  • Πρόσοψη σε άσφαλτο
  • Ρολόι ΔΕΗ
  • Ρολόι νερού
  • Φωτεινό
  • Χρήζει ανακαίνισης
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο