Διαμέρισμα δυάρι Ενοικιάζεται

Ηράκλειο, Καμίνια
€ 500
55 τ.μ.
29 εμφανίσεις
φωτογραφία ακινήτου

Διαμέρισμα δυάρι προς ενοικίαση, Καμίνια Ηράκλειο

Στην περιοχή Καμίνια του Ηρακλείου, ενοικιάζεται ισόγειο διαμέρισμα 55 τ.μ., κατασκευής 2005, με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη και όμορφη γειτονιά, με άμεση πρόσβαση σε στάσεις ΜΜΜ, σούπερ μάρκετ, σχολεία και λοιπές υπηρεσίες. Είναι φωτεινό και λειτουργικό, κατάλληλο για φοιτητή ή εργαζόμενο που αναζητά μια άνετη και προσιτή κατοικία στην πόλη.

Στοιχεία Ακινήτου
  • Κωδικός: 4517
  • Τ.μ.: 55
  • Τιμή: € 500
  • Δρόμος: Άσφαλτος
  • Ενεργειακή κλάση: Ε
  • Έτος κατασκευής: 2005
  • Μπάνια: 1
  • Ντουλάπες: 1
  • Όροφος: Ισόγειο υπερυψωμένο
  • Παράδοση την: 17/7/2025
  • Υπνοδωμάτια: 1
Παροχές
  • Άδεια οικοδομής
  • Αποχέτευση
  • Αυλή
  • Αυτόνομη θέρμανση
  • Βαμμένο πρόσφατα
  • Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
  • Διπλά τζάμια
  • Ηλεκτρικός θερμοσ.
  • Κατάλληλο για φοιτητές
  • Κουφώματα αλουμινίου
  • Πάτωμα πλακάκι
  • Ρολόι ΔΕΗ
  • Φωτεινό
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Για την πραγματοποίηση της υπόδειξης του ακινήτου απαιτείται η προσκόμιση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) καθώς και ενός επίσημου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας, όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και εφαρμόζεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, με σκοπό τη διασφάλιση της διαφάνειας και της νόμιμης λειτουργίας του μεσιτικού γραφείου.